divendres, 25 de juliol del 2014

Anthony Llobet

Anthony Llobet
 
Do you want to speak english while you are in the hairdressing? Si la resposta és que sí, tens la perruqueria ideal. Una "Hairdressing" amb molt d'estil, oberta des de l'any 2000 per Anthony Llobet, de descendència Anglo-Catalana i que té més de 25 anys d'experiència pentinant tant a nois com a noies, sent l'actual "Ambassador" de TRESemmé Espanya! Tal i com indica el seu lema "Don't let your spanish come between you and your hair" (No deixis que el castellà s'interposi entre tu i el teu cabell), pots practicar l'english mentre que t'estan tallant, eixugant, tenyint, allisant... el teu cabell! Una perruqueria molt original, but not only can you speak English! El seu equip profesional de perruquers venen de totes les parts del món i entre ells parlen al voltant d'onze llengües diferents. Aren't you impressed? És el lloc ideal per a practicar varis idiomas i conversar amb el perruquer natiu d'un altre país.
La perruqueria té una decoració retro i vintage, amb les parets pintades de color groc, vermell i blanc, on tot el que pots trobar a la botiga són antiguitats. Les cadires són seients de barbers que tindran almenys 70 o 80 anys, per no dir 100; també pots veure un munt de màquines o estris antics de perruqueria que s'utilitzaven antigament, o un canelobre penjat del sostre habilitat com una làmpada normal, entre moltes altres coses més.
Sobre el servei, les noies han de demanar cita prèvia perquè pots escollir al perruquer que vols, en canvi, els nois poden anar sense cita prèvia ja que no triguen tant com les noies i sempre hi haurà algú desocupat o no trigarà gaire en estar-ho.
La primera perruqueria d'Anthony Llobet està al Barri de Gràcia, però pots trobar-ne quatre més als barris més significatius de Barcelona: al Raval (Carrer Sant Pau, 122), al Born (Carrer Carders, 34), al Gòtic (Carrer Avinyó, 34) i a la Barceloneta (Carrer Almirall Churruca, 8). Si necessites més informació, a la seva pàgina web podràs trobar molta més informació, com el telèfon o horaris.
 
Curiositat: a les parets pots observar constants dibuixos de diversos pentinats de l'Àfrica, li pregunto el per què d'aquests dibuixos, i em diu que sempre intenta posar fotos dels pentinats més lletjos evitant que siguin noies maques per promocionar el cabell.
Tant original és que han vingut a la perruqueria a gravar varis anuncis.
 
La meva experiencia/Opinió
 
No em podria haver imaginat que existís una perruqueria tan original! No he tingut l'ocasió d'anar a tallar-me el cabell o de fer-me algún pentinat, però es troba dins dels meus plans futurs, i tant de bo, que em pogués agafar el mateix Anthony Llobet, seria tot un plaer. Quan vaig anar a fer preguntes per poder redactar l'informe, vaig tenir la sort de poder coincidir amb l'Anthony i ell mateix em va resoldre els dubtes que tenia. Va ser molt agradable, i va estar parlant amb mi una bona estona sobre curiositats. Vaig estar molt agust mentre conversava amb ell, tant és així,  que el vaig agregar a una xarxa social. Un tracte molt proper, de tu a tu, com si ja haguéssim parlat anteriorment. Un home molt profesional, simpàtic i natural.
Quant al local, he de dir que és impressionant, em va agradar molt la decoració i la quantitat d'antiguitats existents, es nota que està decorada amb molt de gust i cuidadosament.
I, tampoc he d'oblidar un aspecte que la fa única, la possibilitat de parlar amb els perruquers en altres idiomas, tot un repte i una gran oportunitat.
So, if you want to improve your English and have a good haircut, you should go to this wonderful hairdressing!
 
Fitxa técnica
 
Adreça: Carrer Ros de Olano, 19
Telèfon: 932180449
Parada de metro: L3- Fontana
Horaris:
 - De dilluns a dijous de 10.00h a 21.00h
 - Divendres de 10.00h a 20.00h
 - Dissabtes de 11.00h a 17.00h
Zona: Gràcia
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per expressar la teva opinió!