dilluns, 15 de setembre del 2014

Casa Gispert

Casa Gispert

L'any 1851, al cor de Barcelona, el señor Josep Gispert, metge de Centelles, va fundar la Casa Gispert per als seus dos fills. Al nom de familia hi va afegir les inicials d'ambdós: E&A Gispert (Enric i Alfons) i després de molt ofici, Mestres Torradors. Era un magatzem de productes colonias que amb la marca Sabor comercialitzava a l'engròs café, te, cacau, espècies i safrà procedents de les Amèriques. Més tard, la Casa Gispert es va especialitzar en la torrefacció de café i fruita seca.
Actualment la botiga és un autèntica delicia. Manté l'antic forn de llenya, únic a Europa, que entre els ferros guarda el caliu de les brases. El mobiliari és l'original: el taulell d'una peça, les prestatgeries de fusta, els calaixos arrenglerats i les senalles d'espart que mostren els torrats calents i fumejant.
La botiga és molt coneguda i sempre hi veus gent comprant, fins al punt d'estar plena. Pots trobar té blanc, catànies, orxata de xufla, avellana torrada ecològica, nous de macadàmia, dátil confitat, nou xilena pelada, pansa de màlaga, ginebre deshidratat, tomàquet sec, pa de dátil i de figues, pebre vermell dolç, verd, blanc, rosa, fava tonka, cacau, cafè Sabor, de Colòmbia, descafeïnat, Gran Barba, de Kenya, Orellana d'albercoc, paté manent, sal ecològica aromatitzada, llenties pardines ecològiques de l'Empordà, entre moltíssimes especialitats més.
Un museu de tots els sabors a la bella Barcelona!
 
La meva experiencia/Opinió
 
Quan passes pel carrer dels Sombrerers, és imposible no entrar a aquesta botiga, l'olor que surt al carrer, fa que bavegis i no et puguis resistir a entrar. Si t'agraden els aliments bons, sans i escollits per tu mateix, aquesta botiga és la ideal. Hi ha molta varietat d'aliments, i t'asseguro que tot el que vene 
n és d'altíssima qualitat. Jo no em vaig poder resistir a no comprar res, així que vaig comprar 200 grams d'ametlles garrapinyades, i estaven realment boníssimes.
Recomano moltíssim aquest lloc, la botiga és molt acollidora, fa una flaire impressionant i el personal és molt atent i profesional. Una botiga autèntica i experta en l'àmbit dels fruits secs!
 
Fitxa técnica
Adreça: Carrer dels Sombrerers, 23
Telèfon: 933197535
Correu: info@casagispert.com
Parada de metro: L4-Jaume I
Horaris:
 - De dimarts a divendres de 9.30h a 14.00h i de 16.00h a 20.30h
 - Dissabtes de 10.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.30h
 - Diumenges i dilluns tancat
 
Zona: Born
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per expressar la teva opinió!